Damir Mašić uputio oštru poruku Novaliću: Povuci se sa pozicije premijera

Šef Kluba SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH Damir Mašić reagirao je na posljednju obaju premijera FBiH Fadila Novalića.

Naime, Novalić je nakon sastanka sa Edinom Vranjem, bivšim visokim dužnosnikom Federalne uprave policije, koji je prije nekoliko dana pušten na slobodu iz pritvora u Srbiji objavio komentar na društvenoj mreži Facebook.

– Neizmjerno sam sretan što je naš heroj Edin Vranj konačno u svojoj domovini. Edine, ovo druženje mi je potvrdilo da si ljudska veličina. Drago mi je što sam bio u mogućnosti da pomognem insanu kao što si ti. Znaj da ti uvijek stojim na raspolaganju – naveo je Novalić u opisu zajedničke fotografije s Vranjom koju je objavio na svom Facebooku.

Na šta je reagirao Mašić, te poručio “Da nije žalosno bilo bi smiješno!”.

– Fadile, prvo pomozi sebi, a onda i svima nama i povuci se sa pozicije premijera sa koje nas gotovo sedam godina svakodnevno unesrećuješ. Stisni petlju i uradi to sam, jer tvoja stranka nema ni petlje ni kuveta to da uradi – poručio je Mašić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.