Damir Mašić: Javno pozivam SNSD da nakon 264. najave napuste sve institucije i organe BiH

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Damir Mašić (SDP) je reagovao na izjave predsjednik Srbije Aleksandra Vučića, ali i predsjednika entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

“Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je konačno doživio svoje DNO DNA. Uspio je napraviti cijeli politički krug. Od Šešeljevog radikalnog potrčka, preko navodnog ‘reformatora’, do negatora genocida i čuvara zadnjice lika i nedjela Milorada Dodika. Aferim”, poručio je Mašić.

Zastupnik u Parlamentu FBiH je također reagovao i na izjave Dodika koji je ponovo zaprijetio napuštanjem institucija BiH.

“Javno i otvoreno pozivam SNSD da nakon 264. najave konačno napuste, ne samo institucije države, već sve zakonodavne i izvršne organe na svim nivoima Bosne i Hercegovine. Olakšajte život građanima RS-a koje uništi i rastjera vaše lažno srbovanje”, istakao je Mašić.

Podsjećamo, Vučić se večeras sastao s predsjednikom bh. entiteta Republika Srpska, a glavna tema sastanka je bila usvajanje Rezolucije o Srebrenici u UN-u.

Vučić je između ostalog izvrijeđao predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića nazvavnši ga “sitnim lažovom i falsifikatorom”.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.