Da je SDA na mjestu Trojke, HDZ ne bi bio UZP, a ni Dodik secesionista

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović na sebi svojstven način je komentirao aktuelna dešavanja na bosanskohercegovačkoj političkoj sceni.

U prvom planu ovog puta bili su postupci SDA koja se teško miri sa gubitkom vlasti.

“Da je SDA sa koalicijom na mestu Trojke, HDZ ne bi bio UZP nego nezaobilazni partner (kao što je i bio). Da je SDA sa koalicijom na mestu Trojke, Dodik ne bi bio secesionista, nego nezaobilazni partner (kao što je i bio).

Da je SDA sa koalicijom na mestu Trojke, Schmidt i Murphy ne bi bili islamofobi, već prijatelji BiH ( kao što su i bili).

I da zaključim, ako SDA kojim slučajem dođe do većine, neće biti sporne odluke Schmidt-a ni prošle ni buduće, već će to biti interes BiH i Bošnjaka!

Ovo je sve već bilo i biće ako se dočepaju većine, sve drugo je šuplja priča!”, poručio je Mijatović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.