OO SDP Ilidža

Crveni porodični dan

Kandidati su u jedinstvenoj prilici proveli dan u porodičnoj atmosferi i razgovoru sa članovima i simpatizerima o svom programu i ciljevima.

Slika

Opštinska organizacija SDP Ilidža je tradicionalno održala Crveni porodični dan na ulazu u Veliku aleju, koji je građanima i njihovim mališanima omogućio jednodnevnu zabavu, upoznavanje i druženje uz dobru muziku i ukusne poslastice.

Kandidati su u jedinstvenoj prilici proveli dan u porodičnoj atmosferi i razgovoru sa članovima i simpatizerima o svom programu i ciljevima.

Kandidatkinja Ana Sokolović, čiji je moto kampanje „Za Anđelu, Leona i Vašu djecu“ proslavila je rođendan svojih blizanaca i poslala jasnu poruku Crvenog dana „da samo ujedinjeni možemo postići sigurno odrastanje i bolje obrazovanje naše djece“.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.