Armin Čolić

Regionu su potrebni mladi lideri koji ne gledaju u prošlost

U nedjelju je u Beogradu održana Konferencija Demokratske omladine kojoj je, uz druge goste iz regiona, prisustvovao i član predsjedništva Foruma mladih SDP BiH, Armin Čolić.

“Regionu su potrebni mladi lideri koji ne gledaju u prošlost, mladi lideri sa vizijom jednog potpuno drugačijeg sistema od ovoga u kojem danas živimo. Sistema koji će nagrađivati znanje, rad i trud i sistema koji će više cijeniti mlade sposobne ljude”, izjavio je Čolić.

Za predsjednika Demokratske omladine izabran je Velibor Pavlović, dugogodišnji član Demokratske stranke.

“Mladi nisu samo naša budućnost, mladi su i naša sadašnjost. Moramo im omogućiti da grade svoju budućnost na temeljima stabilne sadašnjosti koja u sebe uključuje jednu obećavajuću perspektivu”, rekao je novoizabrani predsjednik Demokratske omladine, Velibor Pavlović.

Pored izbora rukovodstva Demokratske omladine mladi iz regiona su razgovarali o akutelnim problemima mladih ljudi u zemljama biše Jugoslavije, kao i o rješenjima za te probleme.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.