Sarajevo

Članovi SDP-a BiH regije Gradiška na Programskoj konvenciji SDP BiH

Najveći broj članova SDP BiH Regije Gradiška koji su prisustvovali Programskoj konvenciji su članovi Foruma mladih, Foruma seniora i Foruma žena

Slika

U Sarajevu je 29. marta 2014. godine održana Programska konvencija SDP BiH kojoj je prisustvovalo oko 8.000 članova SDP BiH iz cijele Bosne i Hercegovine. Programskoj konvenciji SDP BiH prisustvovali su i  42 člana SDP BiH Regije Gradiška koju čine Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška, Prnjavor, Srbac i Laktaši. Najveći broj članova SDP BiH Regije Gradiška koji su prisustvovali Programskoj konvenciji su članovi Foruma mladih, Foruma seniora i Foruma žena.

I ova programska konvencija SDP BiH potvrdila je da SDP BiH nikad ne odustaje od vrijednosti i ideja zbog kojih postoji SDP BiH. Potvrdilo se i ovaj put zajedništvo svih članova SDP BiH o opredjeljenosti i izgradnji te sveukupnom napretku jedinstvene i cjelovite Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.