FOM SDP Olovo

Članovi Foruma mladih odali počast žrtvama Olovskog ratišta

Cvijeće su položili ispred Foruma mladih SDP Olovo predsjednik FOM Mahir Hasanspahić, sekretar Anela Kamenjašević i potpredsjednik Amir Halilović.

Slika

Polaganjem cvijeća na Spomen obilježje u Olovu, povodom  Dana Općine 20. avgusta članovi FOM SDP Olovo odali su  počast poginulim šehidima Olovskog ratišta.

Istaknuto je jačanje međusobne suradnje, da svi budu ujedinjeni kao i u majskim poplavama koje su zadesile općinu Olovo, kao i čitavu BiH, i da se prošlost ne bi zaboravila, da nam se ne bi ponovila u budućnosti.

Olovsko ratište je značajno za opstanak BiH, u mjestu Solun je ukopano preko 140 žrtava rata koji su dali svoje živote za Opstanak cjelovite BiH.

Cvijeće su položili ispred Foruma mladih SDP Olovo predsjednik FOM Mahir Hasanspahić, sekretar Anela Kamenjašević i potpredsjednik Amir Halilović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.