Edukacija

Članovi FOM Vogošća učesnici seminara “Lijevi forum”

U periodu od 29. septembra do 1. oktobra 2017.  godine, održan je seminar „Lijevi forum 2017“ pod nazivom „Kako planirati, implementirati, javno zagovarati i uspješno provoditi omladinsku politiku – kako ideju provesti u djelo i kako politički profitirati?“

Seminar se održao na planini Jahorina u hotelu Lavina, a  za njegovu organizaciju bilo je zaduženo Udruženje za građanske inicijative FORUM u saradnji sa partnerima iz Holandije – Fondacija Max van der Stoel odakle su dolazili i predavači.

Na seminaru učestvovali su članovi Foruma mladih Demokratske fronte (DF), Socijaldemokratske partije BiH (SDP BiH) i Naše stranke.
Predstavnici Foruma mladih Socijaldemokratske partije BiH Vogošća, predsjednica Jasmina Mujezin i sekretar Samir Čomaga su također bili učesnici seminara.
U  sklopu seminara održana su predavanja, ali i razne radionice pri čemu su članovi i članice iz različitih političkih partija radili zajedno. Pored SWOT analize, učesnici i učesnice seminara su učili još o važnosti centralne poruke i slogana određene političke partije u toku kampanje, pri čemu su svoje ideje sproveli u djelo prilikom radionica. Završna stavka je bila edukacija o tome kako održati i kako se pripremiti za press konferenciju, koja je također bila popraćena radnim grupama.

Ovaj seminar je bio odlična prilika, koja će našim članovima i članicama koristiti i pomoći da bi što uspješnije djelovali na lokalnom nivou.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.