Dani SDP-a

Članovi FOM SDP SBK/KSB su posjetili grad Jajce

U okviru obilježavanja “Dana SDP-a” članovi FOM SDP SBK/KSB su posjetili grad Jajce. Poslije obilaska znamenitosti grada upriličen je izlet i roštilj na jezeru. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim OO SDP SBK/KSB koje su podržale našu ideju i dale svoj doprinos, članovima FOM koji su se odazvali pozivu i prema njihovim riječima nisu se pokajali, izlet je prošao u najboljem redu, drugovima u Jajcu koji su nas dočekali, pokazali grad i pomogli u organizaciji izleta.

Zahvalnost dugujemo i rukovodstvu KO SDP BiH SBK/KSB, drugu Nijazu Helezu, predsjedniku KO SDP SBK/KSB, koji je još jednom pokazao da ima sluha za mlade, dao nam je svoju nesebičnu podršku i svojim prisustvom uveličao naše druženje, drugu Senadu Selimoviću, predsjedniku OO SDP Donji Vakuf, koji je također uvijek vjetar u leđa mladim ljudima i koji je zajedno sa drugom Nijazom prisustvovao druženju.

Rastali smo se sa željom da druženje ponovimo u što skorijem vremenskom periodu i jasnom porukom da smo spremni istrajati u našim idejama.

Do pobjede u oktobru!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.