FOŽ Brčko

Članice FOŽ Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH posjetile piramide u Visokom

U okviru Dana SDP BiH Brčko distrikta BiH , članice Foruma žena Brčko distrikta BiH posjetile su Visoko i obišle bosanke piramide.

Jednodnevni izlet praćen velikim brojem članica foruma žena protekao je u lijepoj atmosferi i druženju. Uz lijep prijem rukovodstva piramida 200 članica foruma žena upoznale su se sa otkrićima i daljim planovima u istraživanju piramida .

Praćene predsjednicom FOŽ SDP BiH Brčko distrikta BiH Admirom Ramić nakon posjete piramidama članice foruma žena obišle su grad Visoko i zajedno sa članicama FOŽ SDP Visoko provele prelijepo posllijepodne u ovom bosanskohercegovačkom gradu.

Zahvaljujemo se svim članicama foruma žena koje su se odazvale našoj aktivnosti a posebnu zahvalnost dugujemo domačinu FOŽ SDP Visoko.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.