Sarajevo

Članice Foruma žena OO SDP BiH Novi Grad izabrale novo rukovodstvo

Dana 07. novembra 2017. godine izvršen je izbor novog rukovodstva Foruma žena OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo. Prisutnih 36 članica su svojim glasom za novu Predsjednicu izabrale Slađanu Mango, dok su izabrane potpredsjednice Gordana Išek i Heraković Nermina.

Prisutnim članicama se obratila Predsjednica OO SDP BiH Novi Grad Sarajevo Ajša Saračević koja je istakla da je ponosna što je prisutan veliki broj članica i ohrabrena spoznajom da bi ih bilo i više da su im neodložne obaveze dozvolile. Ovo pokazuje da su članice svjesne političke borbe koja nam slijedi i da su spremne preuzeti dio odgovornosti u kreiranju ambijenta za uspješnije djelovanje i bolji položaj u društvu.

Ujedno, izabrano je 8 delegatkinja za Izvještajno-izbornu konvenciju Foruma žena KO SDP BiH Sarajevo.

Čestitamo novom rukovodstvu i želimo uspješan rad!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.