SDP BIH Čapljina

Čišćenje Partizanskog groblja na Modriču

Devastirano Partizansko groblje u ovom ratu u periodu 1991. – 1995. a i poslije toga, pa sve do dana današnjeg niko nije održavao te je SDP BiH Čapljina sa svojom mladeži prekinuo tu sramotnu praksu

Slika

Već nekoliko godina SDP BiH Čapljina za "Dan pobjede nad fašizmom“ organizira održavanje i čišćenje spomen obilježja iz NOR-a 1941. – 1945. godine, a ove godine organizirana je akcija čišćenja Partizanskog groblja na području Modriča – općina Čapljina. 

Kako stoji u priopćenju SDP-a BiH Čapljina, devastirano Partizansko groblje u ovom ratu u periodu 1991. – 1995. a i poslije toga, pa sve do dana današnjeg niko nije održavao te je SDP BiH Čapljina sa svojom mladeži prekinuo tu sramotnu praksu. 

"I pored nedostatka materijalnih sredstava SDP BiH Čapljina svojom željom i upornošću bar donekle je uspio upristojiti vječno počivalište palih antifašista i time izraziti svoju vječnu zahvalnost za slobodu koju su nam darovali," istaknuto je u priopćenju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.