SDP BiH Bugojno

Cilj nam je ohrabriti ljude da svakodnevno prijavljuju korupciju

Dana 09.12.2016. godine sa početkom u 13 sati u ulici Zlatnih Ljiljana održana je akcija OO SDP BiH Bugojno povodom Dana borbe protiv korupcije.

Članovi OO SDP BiH Bugojno su dijelili promotivni materijal prolaznicima.

Mnogobrojni građani Bugojna su sa oduševljenjem uzimali promotivni materijal te komentarisali kako se nadaju da će se korupcija u našem društvu smanjiti na mnogo manji nivo.

bugojno1

Podršku akciji je pružio i potpredsjednik SDP BiH Zukan Helez koji je rekao:

“Mi ovim činom hoćemo da ohrabrimo ljude da svakodnevno prijavljuju korupciju, jer je korupcija ušla u sve pore društva. Dok sam bio ministar u Vladi Federacije, ta vlada je donijela set antikoruptivnih zakona, koji sadašnja aktuelna većina ne primjenjuje”, istakao je između ostalog potpredsjednik SDP BiH, Zukan Helez.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.