Domazet

Četvrtina finala nije nerealna za BiH na SP-u u Brazilu

Kad je u pitanju otvaranje svjetskog prvenstva i utakmica Brazil – Hrvatska, kazao je da očekuje tešku i neodlučnu utakmica te minimalnu pobjedu Brazila

Slika

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Anto Domazet komentirajući učešće nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na svjetskom prvenstvu u Brazilu za Agenciju FENA je kazao da BiH vidi u četvrtini finala tog prvenstva.

– Za BiH ja vidim ovakav scenario: igramo s Agrentinom neriješeno, pobijedit ćemo Nigeriju i Iran i idemo u osmine finala. U osmini finala, ako dobijemo nekoga da nije iz prve jakosne grupe, smatram da onda zaista možemo zabilježiti izuzezan uspjeh, da idemo u četvrtinu finala, a to uopće nije nerealno za očekivati – kazao je Domazet.

Kad je u pitanju otvaranje svjetskog prvenstva i utakmica Brazil – Hrvatska, kazao je da očekuje tešku i neodlučnu utakmica te minimalnu pobjedu Brazila.

– Navijat ću za Hrvatsku, za komšije, a vjerujem da će i ljudi iz Hrvatske navijati za BiH – istakao je Domazet.

Smatra da će se u finalu sastati Brazil i Njemačka, koji su njegovi favoriti.

Mišljenja je da bi u tom slučaju Brazil imao prednost zbog domaćeg terena, ali da je Njemačka kao fudbalska sila, također, može osvojiti prvenstvo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.