GO SDP Bihać

Čestitka za Prvi maj – na radniku stoji budućnost čovječanstva

Svim radnicima, članovima radničkih porodica i članovima sindikalnih organizacija, kao i svim građanima koji Prvi maj – Međunarodni praznik rada doživljavaju istinskim simbolom borbe za prava svakog čovjeka, upućujemo iskrene čestitke i želje. Aktuelni trenutak u BiH potvrđuje da se pred svima nama nalaze brojni izazovi i pitanja na koja država mora naći odgovor, ukoliko želimo biti dio produktivnog, kreativnog i društva znanja, što su danas Evropska Unija i druge integracije širom svijeta.

Svaka kriza koja je zabilježena u analima historije prešla je preko leđa radnika koji su podnijeli najveći teret te smo svjedoci istog scenarija i u ovom vremenu pandemije koronavirusa. Na radniku, onom u bolnici, u transportnom saobraćaju, u policiji, na poljoprivrednom dobru, onom istom radniku koji čeka povratak u pogon, radniku na svakom metru ove planete stoji budućnost čovječanstva, jer u ovom trenutku radnici se bore za pravo na život svih nas. Umjesto velikih riječi, ponesimo dio njihovog tereta, budimo uz radnike, podržimo ih i raspodijelimo teret ovog trenutka na sve nas kako bi zajednički osigurali da naredne praznike ne dočekujemo u nekim novim nesrećama i krizama.

 

Predsjednik GO SDP BiH Bihać

Alen Zulić, prof

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.