Značajan datum za BiH

Čestitka za 1. mart OO SDP BiH Tešanj

Puno je značajnih dana i datuma za svakog nas, pojedinca, porodicu, širu zajednicu ljudi.

Datumi, koji određuju sudbinu jedne države i njene nacije su naši, zajednički, simbolički, što u kulturi svake nacije se poštuje.

Prvi mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine je, u datom političkom trenutku, dan kada je bilo pitanje opstanka hiljadugodišnje Države, Domovine njenih građana i naroda.

Zbog toga je značaj ovog dana za svakog njenog stanovnika, bez obzira na stranačko političku, vjersku, etničku pripadnost bitan za opstanak na svom pradjedovskom ognjištu.

Zato, svim bosanskohercegovačkim građankama i građanima, u ime OOSDPBiH Tešanj i svoje lično ime, čestitam Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Predsjednik OO SDPBiH Tešanj

Senad S. Subašić

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.