Zvornik

Čestitka RO i OO SDP BIH Zvornik povodom Božića

Iskreno se nadamo da će Božić osnažiti naše ljudske vrijednosti uz međusobno poštovanje i razumjevanje kako bi i u narednom periodu nastavili graditi prosperitetniju državu za naše buduće generacije.

Slika

U povodu  velikog hrišćanskog praznika Božića svim građankama i građanima  u Bosni i Hercegovini i dijaspori  upućujemo iskrene čestitke, uz želju da ovaj praznik provedu u sreći i dobrom zdravlju,  u  krugu svojih najmilijih.

Iskreno se nadamo da će Božić osnažiti  naše ljudske vrijednosti uz međusobno poštovanje i razumjevanje kako bi i u narednom periodu nastavili graditi prosperitetniju državu za naše buduće generacije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.