Edita Sulejmanović

Čestitka prvačićima

Dragi prvačići, dragi školarci!!

Znam da ste sa nestrpljenjem čekali današnji dan, kada će za vas krenuti novi životni put, put obaveza, iskušenja, prijateljstava, pa i zaljubljivanja.
Dragi moji. Krećete u školu!

Škola je odgojno-obrazovna ustanova s nastavom kao središnjim poljem njezina djelovanja. Škola je mjesto gdje prije svega zadovoljavate svoje potrebe, mjesto gdje ćete se osjećati sigurno, mjesto gdje ćete učiti i sticati znanja i vještine. Škola je jedna velika porodica koju zajedno sa vama i vašim roditeljima čine nastavnici, direktori, stručni saradnici, stvarajući vama sve uslove da VI budete u centru pažnje i da VAMA pruže najbolje.

Želim vam da školu iskoristite za iskušavanje svojih mogućnosti. Želim da stvorite uzajamno povjerenje, jer su oni koji vas uče tu da vam pomognu, ne da vas povrijede.
Draga djeco, učite kroz igru, družite se, budite sretni. Vi ste sadašnjost i budućnost, vi ste stub ovog društva. Strah je prirodna pojava koju svi mi osjećamo, ali koju jedino vi na iskren način pokazujete i sa ponosom nosite pored sebe.

Od srca vam želim da ulazak u učionice i školske klupe bude prelijep ulazak u jedan poseban dio vašeg novog života.
Sretan polazak u školu!!!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.