25. novembar

Čestitka premijera Nikšića povodom Dana državnosti BiH

Čestitam vam praznik kojim obilježavamo jedan od najznačajnijih događaja u viševijekovnoj historiji drage nam Bosne i Hercegovine

Slika

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić je, u ime Vlade FBiH i svoje lično, uputio građanima čestitku povodom 25. novembra – Dana državnosti BiH.

“Čestitam vam praznik kojim obilježavamo jedan od najznačajnijih događaja u viševijekovnoj historiji drage nam Bosne i Hercegovine.

Ona je naša, ona je država svakog od nas. I dalje ćemo se – ljubavlju, mudrošću, upornošću i puni patriotizma – zalagati da Bosna i Hercegovina ostane ne samo politička, historijska i geografska činjenica, već postane zemlja napretka i blagostanja za sve.

Siguran da ćemo upravo takvu Bosnu i Hercegovinu stvoriti za generacije koje dolaze, iskreno vam, dragi Bosanci i Hercegovci, čestitam Dan državnosti BiH”, kaže se u čestitki premijera Nikšića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.