Čestitka predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i građanima povodom Dana nezavisnosti

Predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić, uputio je predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku i svim građanima Bosne i Hercegovine čestitku povodom 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, u kojoj se navodi:

„Današnji datum obilježavamo kao dan historijske odluke svih građana BiH, koji su slobodnom voljom, na demokratskom referendumu prije 27 godina odlučili da Bosna i Hercegovina, kao država građana, ravnopravnih Srba, Muslimana, Hrvata i pripadnika drugih naroda bude nezavisna i suverena država.

Uz 25. novembar i ZAVNOBiH, 1. mart i referendum koji je održan 1992. godine, ostat će trajno upisan u historiji BiH, kao vrhunsko demokratsko postignuće svih njenih građana.
Ideali slobode, jednakosti i bratstva, koji su vodili i vezivali građane Bosne i Hercegovine kroz burnu historiju ove zemlje, nikada nisu napustili njene ljude. Obaveza svih nas je da istrajemo u građenju zemlje koja će biti uređena na ovim načelima. Bez obzira šta ko o tome govorio, mi svi u Bosne i Hercegovine nemamo drugu domovinu. Ovo je država svih nas i u njoj ima mjesta za sve nas i moramo je urediti po mjeri svih nas.

Zato Vam čestitam ovaj praznik sa željom da vrijeme koje dolazi bude obilježeno istinskim progresom svih građana Bosne i Hercegovine, jer oni to zaslužuju“, navodi se u čestitci.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.