Čestitka predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića povodom ramazanskog Bajrama

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je povodom ramazanskog Bajram uputio čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH, Huseinu efendiji Kavazoviću, kao i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori.

“Vama, kao i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i dijaspori upućujem najiskrenije čestitke povodom nastupajućeg ramazanskog Bajrama. Želim Vam da radost Bajrama podijelite sa svojim bližnjim, komšijama i prijateljima.

Nadam se da će Vam blagdani biti ispunjeni srećom, mirom i radošću. U duhu ovog velikog blagdana, nadam se da ćemo kao društvo nastaviti njegovati i razvijati međusobnu solidarnost, povjerenje i slogu, za dobrobit svih građana naše domovine, Bosne i Hercegovine. Bajram šerif mubarek olsun!“, navodi se u čestitci.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu