Želje za boljim uslovima rada i boljom sigurnošću

Čestitka predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića povodom Dana rudara

Povodom Dana rudara, predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić je, u svoje ime i u ime SDP BiH, rudarima i Savezu sindikata radnika rudara FBiH uputio čestitiku.

„Rudarsko zanimanje oduvijek spada u red najčasnijih i najtežih zanimanja.

Svaki Vaš radni dan, svaki silazak u utrobu zemlje nosi sa sobom rizike koje mogu podnijeti samo hrabri i časni ljudi, spremni da rizikujući živote osiguravaju egzistenciju za svoje porodice i kopaju crno blago, neophodno za osiguravanje energije i razvoja naše države.

Zato su rudari posebna vrsta ljudi, prema kojima, mi u SDP BiH, gajimo izuzetno poštovanje. Upravo zbog toga, u svom radu i djelovanju članovi SDP-a činili su i činit će sve da se za rudare osiguraju bolji uslovi rada, maksimalna sigurnost i odgovarajući status.

Svim rudarima, u ime SDP BiH i svoje lično ime, čestitam Dan rudara sa željom da nikada više nijedan komorat ne doživi bilo kakvu nesreću – SRETNO!

Također, koristim priliku da svim rudarima i članovima njihovih porodica zaželim dobro zdravlje i uspješnu Novu 2017. godinu“, navodi se u čestitci predsjednika SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.