SDP BiH Unsko-sansko kantona

Čestitka povodom Svjetskog dana učitelja

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,
Svjetski dan učitelja koji se obilježava 5. oktobra, prilika je da se naglasi važnost vašeg rada i uticaja na obrazovanje a samim tim i razvoj cjelokupnog društva.

Prilika je to i da Vam se zahvalimo za trud i strpljenje koje nesebično ulažete prenoseći našoj djeci znanje i iskustvo, vodeći ih do novih vrijednih spoznaja, kako školskih tako i životnih, pružajući im mogućnost da usvajanjem potrebnih znanja i vještina grade zdrave temelje za sigurnu i sretnu budućnost.

Stoga Vam, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sansko kantona i svoje lično ime čestitam Vaš dan i želim Vam puno uspjeha, kreativnosti i strpljenja u daljem radu.

Sretan Dan učitelja!

 

Predsjednik KO SDP BiH USK

Hajrudin dr Havić, s.r.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.