Brčko

Čestitka povodom Svjetskog dana Roma

Posebnu pažnju posvetit ćemo očuvanju romske kulture, tradicije, jezika i pisma, kako bi mlađe generacije Roma bogatstvo svog podrijekla s ponosom prenosile na svoju djecu i svoje obitelji

Slika

Rukovodstvo i članovi Regionalne organizacije SDP BiH za Regiju Brčko i Općinske organizacije SDP BiH Brčko distrikt BiH upućuju iskrene čestitke i najbolje želje svim Romkinjama i Romima povodom Svjetskog dana Roma.

Ljepotu nasljeđa i identiteta svakog naroda potrebno je njegovati. Posebnu pažnju posvetit ćemo očuvanju romske kulture, tradicije, jezika i pisma, kako bi mlađe generacije Roma bogatstvo svog podrijekla s ponosom prenosile na svoju djecu i svoje obitelji.

Zajedničkim snagama i akcijama provodit ćemo sve potrebne programe i mjere za aktivno uključivanje pripadnika romske nacionalne manjine u svakodnevni društveni i javni život. Obrazovanje, zapošljavanje, poboljšanje uvjeta življenja i stanovanja su samo neki od ciljeva  kojima SDP BiH to nastoji i osigurati.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.