KO SDP BiH USK

Čestitka povodom obilježavanja 8.marta -Međunarodnog dana žena

Povodom obilježavanja 8. marta – Međunarodnog dana žena, svim građankama Unsko-sanskog kantona i Bosne i Hercegovine, čestitku je uputio Hajrudin dr Havić, predsjednik Kantonalne organizacije SDP BiH USK –a,

„Ne smijemo zaboraviti da je borba za ravnopravnost i prava koja uživaju žene današnjice, bila duga i mukotrpna, ali isto tako ne smijemo zaboraviti ni da ona još uvijek traje.
Nesebična podrška u ostvarenju vaših ciljeva, poboljšanje položaja žena u našem društvu temeljeno na principima rodne jednakopravnosti i međusobne solidarnosti, naša je stalna zadaća.
U to ime vama, drage moje sugrađanke i svim građankama Bosne i Hercegovine, povodom dana koji slavi vašu hrabrost, odlučnost, progresivnost i istrajnost u borbi za političku, društvenu, ekonomsku i socijalnu ravnopravnost,upućujem najiskrenije čestitke. „

S poštovanjem,

Predsjednik KO SDP BiH USK
Hajrudin dr Havić, s.r.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.