KO SDP BiH USK

Čestitka povodom Dana žena

Međunarodni dan žena, 8. mart već desetljećima se obilježava kao praznik koji slavi društvena, ekonomska i politička dostignuća žena.Pa ipak, unatoč dugom i teškom putu koji su žene  prošle u borbi za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost  žena i muškaraca, ovaj praznik nam i nakon toliko vremena služi i kao opomena na još uvijek često ugrožena prava, naročito zaposlenih žena.

Povodom Međunarodnog dana žena,  svim svojim sugrađankama, svim građankama Bosne i Hercegovine u ime Kantonalnog odbora SDP BiH USK i svoje lično ime  upućujem iskrenu čestitku:

“S izrazima neizmjernog poštovanja, svima Vama koje svakodnevno kroz društveni angažman, kroz posao koji obavljate, kroz ulogu majke i žene, pokazujete hrabrost i odlučnost,  pronalazite rješenja i dajete odgovore na životna pitanja s kojima se susrećete i s porukom da u borbi za Vaša prava i bolji položaj svih žena u bosanskohercegovačkom društvu koja još uvijek traje, niste same čestitam 8. mart – Međunarodni dan žena!”

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.