OO SDP BiH Jablanica

Čestitka povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Prije 25 godina, 1. marta 1992. godine stanovnici Bosne i Hercegovine su na referendumu rekli historijsko „Da“, čime je Bosna i Hercegovina postala nezavisna i država svih njenih naroda i građana.
Naša opredijeljenost suverenitetu naše zemlje ne smije posustati pred silama koje su ovu zemlju pokušale dijeliti i svojatati. Bosna i Hercegovina mora biti zemlja koju će svaki čovjek podjednako osjećati svojom, bez obzira na ime i naciju.
Sjećajući se njene hiljadugodišnje historije moramo poslati jasnu poruku da Bosna i Hercegovina nije ni srpska, ni hrvatska, ni bošnjačka, već zemlja svakog njenog građanina.
Budimo dostojni ljudi koji su u temelje nezavisnosti i državnosti naše Bosne i Hercegovine ugradili svoje živote i ne dozvolimo da njihova žrtva bude uzaludna, a mi, građani Bosne i Hercegovine moramo biti jedinstveni i dosljedni u očuvanju integriteta, cjelovitosti i suverenosti naše domovine.
Općinski odbor SDP BiH Jablanica svim stanovnicima naše općine želi sretan Prvi mart, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Predsjednik
Damir Šabanović

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.