OO SDP Tešanj

Čestitka povodom Dana nezavisnosti BiH

Predsjednik OO SDP BiH Tešanj Senad S. Subašić uputio je čestitku za Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Slika

1. mart  1992. godine jedan je od najznačajnijih datuma u našoj historiji.

Tada se većina građana izjasnila da želi da Bosna i Hercegovina bude samostalna i nezavisna država svih njenih građana i naroda.

Ova historijska odluka građana BiH prouzrokovala je najteži period naše novije historije, jer rijetki su oni koji su svoju nezavisnost platili tako visokom cijenom.

Upravo u tim teškim trenucima, koji su uslijedili nakon referenduma, građani su potvrdili svoju istinsku želju za samostalnošću svoje domovine, mnogi žrtvujući za nju i ono najvrednije, vlastiti život.

 Moramo biti ponosni i zahvalni svima onima koji su stvorili, odbranili i očuvali našu domovinu Bosnu i Hercegovinu ne pitajući za cijenu.

Već dvadeset i dvije godine Bosna i Hercegovina živi državnu samostalnost i neovisnost utemeljenu na svojoj milenijskoj opstojnosti, ali  još uvijek postoje snage koje ne mogu da shvate i prihvate faktičko stanje i odustanu od retrogradnih, rušilačkih namjera.

Ustrajni u borbi za potpuno ostvarivanje ciljeva, zacrtanih historiskim referendumom, svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine čestitamo 1. mart- Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine i želimo svako dobro!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.