KO SDP BiH USK

Čestitka povodom Dana nezavisnosti BiH

Predsjednik Kantonalne organizacije Hajrudin dr Havić, povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sanskog kantona i svoje lično ime, svima građanima BiH uputio je čestitku.

“Prije dvadeset i šest godina građani Bosne i Hercegovine na pitanje: “Da li žele da Bosna i Hercegovina bude nezavisna država svih njenih građana i ravnopravnih naroda?”, dali su potvrdan odgovor.
Od tog 1. marta 1992.godine, nezavisnost Bosne i Hercegovine natopljena krvlju njenih kćeri i sinova koji su svoje živote položili za slobodu svojih najmilijh i svih nas, na koje ponosni čuvamo sjećanje, traje više od dva desetljeća.

I trajaće,
jer je očuvanje cjelovitosti, suverenosti i nezavisnosti Bosne i Hercegovine naša obaveza i dug prema onima koji su za jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu dali ono najvrijednije, ali i prema budućim generacijama.

Danas, u vremenu kada smo svjedoci provođenja raznih politika zasnovanih na brojnim pokušajima ponovih negiranja države Bosne i Hercegovine i podjela među narodima koji u njoj žive, više nego ikada moramo biti jedinstveni i ne dozvoliti nikome da nas dijeli po bilo kojem osnovu.
Krajnje je vrijeme da suživot, solidarnost i jednakost, kao ideje na kojima se temelji naše društvo budu garant mira i stabilnosti u našoj zemlji.

U tom duhu, dragi moji sugrađani svima vama i svim Bosancima i Hercegovcima koji ovu zemlju nose u srcu ma gdje bili, čestitam 1. mart- Dan nezavisnosti!”

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.