SDP BiH Jablanica

Čestitka povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Povodom 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, svim građanima općine Jablanica i BiH, kao i bh. građanima koji žive i rade u dijaspori OO SDP BiH Jablanica upućuje iskrene čestitke.
Za državnost Bosne i Hercegovine na principima ZAVNOBIH-a i našu budućnost, borili su se prije više od sedam desetljeća bosansko-hercegovački antifašisti i patrioti, a državnost smo svi zajedno branili u proteklom odbrambeno-oslobodilačkom ratu.

Uprkos stalnim pokušajima osporavanja i ugrožavanja državnosti Bosne i Herecegovine, hiljadugodišnje postojanje i kontinuitet naše domovine neće i ne može ugroziti niko, jer se iskreni i patriotski opredijeljeni Bosanci i Hercegovci nikada neće umoriti od Bosne i Hercegovine i zalaganja za njenu euro-atlantsku budućnost.

Za državnost BiH, kao i istinu o antifašistima i patriotima i njihovoj borbi trebamo se boriti i mi danas – da bismo osigurali njihovo mjesto koje zaslužuju u historiji, ali i svoje mjesto u sretnijoj budućnosti.

Dragi sugrađani, Bosanci i Hercegovci, sretan vam 25. Novembar Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.