KO SDP BiH ZDK

Čestitka povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Uvažene građanke i građani Bosne i Hercegovine,

upućujemo  vam najiskrenije čestitke povodom 25. novembra, Dana državnosti naše domovine Bosne i Hercegovine, sa željom da viševjekovna tradicija njene  državnosti bude trajna garancija njene  opstojnosti u međunarodno priznatim granicama.  Viševjekova državnost Bosne i Hercegovine neupitna je historijska činjenica, na koju možemo i moramo biti ponosni.  Ta je državnost potvrđivana puno puta, pa tako i 25.11.1943. godine na zasjedanju ZAVNOBiH-a.  Zato  je naša obaveza  da   se  na  prinicipima ZAVNOBiH-a    i antifašizma, uprkos svim različitostima okupljamo oko ideje Bosne i Hercegovine kao države koju trebamo  nastaviti izgrađivati kao zajedničku i jedinu nam domovinu.

Sretan vam Dan državnosti Bosne i Hercegovine!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.