KO SDP BiH USK

Čestitka povodom Dana branilaca Bihaća

Jedan od najznačajnih datuma odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992.- 1995. godine i novijoj istoriji našeg grada – Dan branilaca Bihaća, obilježava se 16. juna.

„Povodom obilježavanja – Dana branilaca Bihaća u ime Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sanskog kantona i svoje lično ime, svim braniocima grada Bihaća, demobilisanim borcima, onima koji su u najtežim trenutcima ustali u odbranu suverenosti, nezavisnosti i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine upućujem najiskrenije čestitke.
Posebne riječi zahvale s izrazima neizmjernog poštovanja upućujemo ratnim vojnim invalidima, porodicama šehida i porodicama poginulih branilaca.

Da se nikad ne zaboravi! „

S poštovanjem,
Predsjednik KO SDP BiH USK
Hajrudin dr Havić, s.r.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.