SDP Kalesija

Čestitka povodom 23. Maja – Dana općine!

Cijenjeni i dragi sugrađani,

Uz zahvalnost svim borcima ARBiH koji su zaslužni što danas živimo baš tamo gdje pripadamo, želim da Vam uputim najiskrenije čestitke povodom 23. Maja – Dana općine Kalesija!

Neizmjerljiv značaj na putu oslobođenja Kalesije dali su naši borci, pripadnici ARBiH, među kojima ne smijemo zaboraviti poginule borce i šehide koji su svoj život dali za dobrobit naše općine, ali i cijele Bosne i Hercegovine. Njih se trebamo s poštovanjem i ljubavlju sjećati svaki dan.

Još jednom, čestitam Dan općine – Dan koji nas svake godine podsjeti na teške trenutke kroz koje smo prošli, ali i dan kada trebamo svi gledati u istom smjeru, vjerovati u budućnost i biti ponosni što Kalesija ima svoju šansu u Bosni i Hercegovini. Vrijeme u kojem živimo nije jednostavno, ali nećemo, i ne smijemo odustati sada,na pola puta, kada nove generacije gledaju u nas i čekaju da im stvorimo šansu.

S poštovanjem,

OO SDP BiH Kalesija
Dževad Hadžić,
Predsjednik

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.