OO SDP BiH Kalesija

Čestitka povodom 15. aprila – Dana Armije RBiH

Bosna i Hercegovina, u petak, 15.04.2016. godine, obilježava 24. godišnjicu od formiranja Armije Republike BiH. O uspjesima bh. kćeri i sinova daleko se čulo i to je priča o kojoj treba pričati svaki dan, a ne samo povodom godišnjice. Naša stalna obaveza je da budemo dostojni žrtava, koje su se nesebično borile za slobodu koju sada imamo. Mi, sudionici tog vremena, to najbolje znamo.

Povodom obilježavanja godišnjice Armije Republike Bosne i Hercegovine, 15. aprila 2016. godine, upućujemo iskrene čestitke svim demobilisanim pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine i građanima koji su dali svoj doprinos u jačanju i stasanju Bosne i Hercegovine i njene Armije, uz neizmjernu zahvalnost svima onima koji na tom putu dadoše živote, dijelove svoga tijela za jedinu nam domovinu Bosnu i Hercegovinu.