Gradska organizacija SDP BiH Bihać

Čestitka povodom 1.marta Dana nezavisnosti BiH

Na referendumu održanom 1. marta, 1992. godine, građani naše domovine, svih nacionalnosti, ubjedljivom većinom, odlučili su se za suverenu, nezavisnu, samostalnu i cjelovitu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih naroda i građana. To je najznačajniji datum novije historije Bosne i Hercegovine, koji obilježavamo uz uvjerenje da samo zajedničkim naporima svih građana, koji ovu zemlju doživljavaju kao svoju, možemo otvarati nove perspektive boljoj i sretnijoj budućnosti Bosne i Hercegovine. U ime svih članova Gradske organizacije SDP BiH Bihać i u svoje lično ime svim građankama i građanima grada Bihaća i Bosne i Hercegovine upućujem najiskrene čestitke u povodu 1. marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Povjerenica
Gradske organizacije SDP BiH Bihać
dr.sc.Fatka Kulenović,s.r

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.