OO SDP Jablanica

Čestitka povodom 1. maja

Općinski odbor SDP BiH Jablanica svim stanovnicima Općine Jablanica i svim stanovnicima Bosne i Hercegovine čestita „ Prvi maj”, Međunarodni praznik rada.

Prvi maj je sinonim borbe radnika za njihova prava na rad i ljudske slobode. Više nego ikada ranije ovi ideali danas su samo nedosanjani snovi. Dostignuta prava radnika svakim novim zakonom su sve manja, a restriktivne mjere svakim danom sve očiglednije.

Nekada su se za ovaj praznik slavile radne pobjede, a danas se iznad naših uništenih fabrika nadvio crni oblak strepnje uništenja onog što je ostalo od preduzeća i radničke klase.

Čestitajući Vam Prvi maj, praznik rada, poručujemo da ćemo svi kao jedan stati u odbranu prava radnika i čovjeka.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.