Dan žena

Čestitka KO SDP BiH USK povodom 8. marta

Na ovaj poseban dan iskoristimo priliku da im odamo priznanje za njihovu hrabrost, borbu, doprinos čovječanstvu, da ženu sagledamo u svim njenim ljepotama i veličini: u njenoj nježnosti i u njenoj snazi.

Slika

8. mart obilježava se kao dan koji simbolizira dugu historiju borbe za prava žena, dan kada  se slave društvena, ekonomska i  politička dostignuća žena.

Na ovaj poseban dan iskoristimo priliku da  im odamo priznanje za njihovu hrabrost, borbu, doprinos čovječanstvu, da  ženu sagledamo  u svim njenim ljepotama  i veličini: u njenoj nježnosti i u njenoj snazi.

U tom duhu, poštovanim sugrađankama, svim građankama Bosne i Hercegovine čestitamo Dan žena!

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.