27. maj

Čestitka Hamdije Lipovače

Razvoj Unskog-sanskog kantona,stvaranje još boljih uvjeta za život, otvaranje novih radnih mjesta, konstantan rad na poboljšanju životnog standarda za sve građane ovog kantona, prioritet je i cilj koji samo zajedno možemo postići

Slika

Predsjednik KO SDP BiH USK, Hamdija Lipovača, povodom  obilježavanja 27. maja, Dana Unsko-sanskog kantona, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK i svoje lično  ime svim građanima  Unsko-sanskog kantona upućuje  najiskrenije čestitke.

Poštovani sugrađani,

Razvoj Unskog-sanskog kantona,stvaranje još boljih uvjeta za život, otvaranje novih radnih mjesta, konstantan rad na poboljšanju životnog standarda za sve  građane ovog kantona, prioritet  je  i cilj koji samo zajedno možemo postići.

U tom duhu, povodom obilježavanja devetnaesete godišnjice postojanja našeg Kantona svima Vama upućujem najiskrene čestitke.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.