Ustrajni u borbi za očuvanje države

Čestitka Gradskog odbora SDP Bihać za 1.mart

Prije dvadeset i četiri godine građanke i građani Bosne i Hercegovine na referendumu za nezavisnost su se izjasnili da žele samostalnu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu svih njenih građana i naroda.

Danas moramo biti ponosni na svaku žrtvu i svakog pojedinca koji su u temelje nezavisnosti Bosne i Hercegovine uklesali svoje živote, biti zahvalni onima koji su ne pitajući za cijenu stvorili, odbranili i očuvali našu domovinu Bosnu i Hercegovinu.

Bosna i Hercegovina živi državnu samostalnost i nezavisnost utemeljenu na svojoj milenijskoj opstojnosti, ali još uvijek postoje pojedinci koji ne mogu da prihvate faktičko stanje i odustanu od retrogradnih i rušilačkih namjera.

Ustrajni u borbi za potpuno ostvarenje ciljeva zacrtanih historijskim referendumom, svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine u ime Gradske organizacije SDP BiH Bihać i svoje lično ime, čestitam 1. mart – Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.