Sarajevo

Čestitka dr. Lagumdžije povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Zlatko Lagumdžija uputio je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama.

Slika

– Povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama, uime Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, upućujem Vama, Vašoj porodici, ulemi, kao i svim pripadnicima islama – muslimanima u Bosni i Hercegovini najiskrenije čestitke. Želja mi je da nastupajuće bajramske blagdane provedete u dobrom zdravlju i sreći, u krugu porodice, prijatelja i komšija. Bajram Šerif Mubarek Olsun! – navodi se u Lagumdžijinoj čestitki, prenosi Ured za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.