Čestitka dr. Denisa Bećirovića povodom Ramazanskog bajrama

Kandidat za člana Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović je reisu-l-ulemi Huseinu Kavazoviću i svim građanima Bosne i Hercegovine islamske vjere uputio čestitku povodom Ramazanskog bajrama.

Poštovani reisu-l-ulema Kavazović,

Vama lično, kao i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i svijetu, upućujem najiskrenije čestitke povodom Ramazanskog bajrama, uz želju da praznične dane dočekamo i proslavimo u zdravlju, berićetu i rahatluku sa svojim najbližim i najdražim. Sve religijske objave uče da na ovome svijetu nismo sami, već da dijelimo sudbinu sa ljudima različitih vjera, nacija i kultura. Naše nade i naše muke su zajedničke. Zato nastavimo graditi jedinstvo u različitosti i udružimo se u borbi protiv naših zajedničkih nevolja i muka. Iskoristimo pozitivno bajramske dane da dodatno afirmiramo i ojačamo naše ljudske i duhovne vrijednosti, prijateljske i porodične veze, te međusobnu solidarnost na koju nas Ramazanski bajram poziva.

Bajram šerif mubarek olsun!

prof. dr. Denis Bećirović

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.