Sarajevo

Čestitka dr. Denisa Bećirovića povodom Kurban Bajrama

“Vama, vašoj porodici i prijateljima u povodu Bajrama upućujem najiskrenije čestitke, uz želju da vam praznični dani budu ispunjeni zdravljem, srećom, blagostanjem i porodičnim zajedništvom“

Slika

Povodom velikog muslimanskog praznika, Kurban bajrama, prvi zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, dr. Denis Bećirović uputio je srdačne čestitke svim Bošnjacima u Bosni i Hercegovini i inozemstvu.

"Vama, vašoj porodici i prijateljima u povodu Bajrama upućujem najiskrenije čestitke, uz želju da vam praznični dani budu ispunjeni zdravljem, srećom, blagostanjem i porodičnim zajedništvom“.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.