Brčko

Čestitka DO FOM SDP BiH povodom početka nove školske godine

Prvačićima koji prvi put sjedaju u školske klupe i za koje danas počinje najuzbudljiviji period života, želimo da im školski dani proteknu u radosnom sticanju znanja i otkrivanju novih spoznaja, upoznavanju novih prijatelja i najljepših godina

Slika

Rukovodstvo Distriktne organizacije Foruma mladih SDP BiH povodom nove školske 2014/2015. godine upućuje čestitku učenicima i roditeljima, učiteljima i nastavnicima s željom da imaju što više uspjeha u radu i sticanju novih znanja.

Drage učenice i učenici, neka vas ovaj novi početak motivira da budete još bolji i uspješniji u sticanju novih znanja, vještina i spoznaja. Prvačićima koji prvi put sjedaju u školske klupe i za koje danas počinje najuzbudljiviji period života, želimo da im školski dani proteknu u radosnom sticanju znanja i otkrivanju novih spoznaja, upoznavanju novih prijatelja i najljepših godina.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.