Prezentacija kapaciteta općine

Češki ambasador u posjeti načelniku Općine Maglaj

U posjeti Općini Maglaj bio je ambasador Češke u BiH Jakub Skalnik. Sastao se sa općinskim načelnikom Mirsadom Mahmutagićem, koji mu je prezentirao informacije o Maglaju, privredni i kulturni život, kao i kvalitete koje ova općina posjeduje, te prikazao kratak film.

„Čast mi je da Vas ugostim i hvala na svemu što ste uradili za Maglaj i za Bosnu i Hercegovinu. Ja se ponosim Maglajem, to je lijep grad i volio bih da mnogo zajedničkih projekata uradimo za ovu općinu“, istaknuo je načelnik Mahmutagić.

U sklopu posjete općini Maglaj, obišli su firmu HM-Promet, gdje je direktor Muhamed Hrnjić ispričao detalje o načinu rada, a nakon toga krenuli su u obilazak proizvodnog pogona.
Ambasador Češke u BiH zahvalio se na prilici da posjeti ovu općinu, zadovoljan je onim što je vidio i obećao dobru saradnju u narednom periodu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.