Igor Kamočaji

Centar za poslodavce omogućit će brži pronalazak posla

Prvi Centar za poslodavce otvoren je danas u Sarajevu, u saradnji Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo i švicarskih partnera.

Centar je nastao kao rezultat komunikacije sa poslodavcima i evaluacije njihovih potreba, a bit će mjesto na kome će se moći dobiti sve servisne informacije o programima službe, načinima aplikacija za programe, selekciji kadra i sličnim informacijama.

Direktor Službe za zapošljavanje Kantona Sarajevo Igor Kamočaji rekao je da Centar predstavlja unapređenje usluga Službe nakon odluke o reformi u dijelu kvaliteta, koja se provodi posljednje dvije i po godine.

“Ovom centralizacijom ćemo pomoći poslodavcima da na brz i efikasan način dobiju sve informacije za koje oni cijene da im u tom momentu trebaju”, rekao je Kamočaji.

klix.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.