SDP BiH Centar

Centar održao skup U MZ Skenderija – Podtekija

Obilazak terena i osnovnih organizacija nastavljen je posjetom u MZ Skenderija – Podtekija, u kojem je učešće uzeo značajan broj članova organizacije. Razgovarano je o aktuelni problemima na prostoru ove mjesne zajednice, od kojih se ističe sanacija klizišta u Ulici Stolačka, rekonstrukcija vodovodne mreže u Ulici Podgaj, problemi sa bespravnom gradnjom u Ulici Ejuba Ademovića i drugi. Pored toga, članovi su tražili da se još jednom pokuša pokrenuti donošenje Zakona o vještačkoj oplodnji, kako bi se onim građanima koji imaju potrebe za takvim medicinskim zahvatom olakšale procedure. U prijelaznoj fazi bilo bi dobro da sve općine, pa tako i Općina Centar participira u skupim medicinskim tretmanima koje trenutno plaćaju građani koji su pogođeni ovim problemom.

Bilo je riječi i o tome da se revitalizira ideja OO SDP BiH Centar o formiranju Inkubacionog centra, u kojem bi mladi ljudi sa kreacijom i idejama mogli započeti svoj poslovni život. Ocijenjeno je kao jako pozitivno nastojanje SDP-a u Općini Centar da se mladima omoguće različiti programi zapošljavanja i samozapošljavanja.

Osim toga, prisutni su upoznati sa detaljima Izbornog programa OO SDP BiH Centar za Lokalne izbore 2016. godine, koji je donesen prije nešto više od mjesec dana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.