Čengić: „Rad“ ne ispunjava ono za šta ga Općina plaća

Općine u Kantonu Sarajevo nezadovoljne su kako preduzeće „Rad“ održava ulice i trotoare. Deset dana nakon prestanka padavina gradom se gotovo ne može hodati, šta je tek sa mahalama i uskim ulicama.

U Općini Stari Grad ne kriju nezadovoljstvo, te su već imali sastanak sa direktorom „Rada“ Selimom Babićem, na kojem su ga upozorili da treba bolje raditi.

No kako je kazao dopredsjedavajući OV Irfan Čengić, promijenilo se samo to da je prestao padati snijeg.

„Obećali su nam da će pojačati ekipe, ali ništa se nije promijenilo. Snijeg ne pada skoro 15 dana, a na glavnom šetalištu Ferhadiji su hrpe snijega, trotoari su zaleđeni, šta je tek s mahalama?! Oni jednostavno nemaju ljudi da pokriju ono za šta ih plaćamo, istaknuo je Čengić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.