Sarajevo

Čengić posjetio SPKD “Prosvjeta”

U prostorijama srpskog kulturnog i prosvjetnog društva “Prosvjeta” organizovan je sastanak između predstavnika tog društva i šefa kluba vijećnika Socijaldemokratske partije BiH u Općini Stari Grad Sarajevo, Irfana Čengića.

Tema sastanka su bili aktuelni projekti i aktivnosti “Prosvjete” i odnos vlasti prema tim projektima. Također razgovaralo se i o pitanju zgrade u kojem je sjedište ovog društva i u kojem se treba otvoriti veća biblioteka.

“Prosvjeta je društvo sa dugom tradicijom i dužni smo podržati rad ovog društva, na narednoj sjednici Općinskog vijeća ćemo pokušati riješiti neke od imovinsko-pravnih problema sjedišta ovog društva u našoj općini” istakao je Čengić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.