Čelnici Mostara moraju prestati baviti se siledžijskim aktivnostima iseljavanja prostora koji su u ekonomskoj funkciji

Povodom nerazumne namjere uklanjanja objekta u kojem je jedna od najstarijih brijačnica u Hercegovini SDP Mostar poziva nadležne da se prestanu baviti nezakonitim i siledžijskim aktivnostima iseljavanja prostora koji su u ekonomskoj funkciji i uredno plaćaju obaveze, nego da konačno pristupe prioritetnom uklanjanju ruševina koje su prijetnja decenijama.

Nevjerovatna je količina bahatosti i neznanja sistema kojem tajkuni na dnevnoj osnovi uzurpiraju gradske parcele za svoje milionske projekte, dok isti taj sistem odlučuje dokazati postojanost na malom običnom radniku u jednoj brijačnici koja je brend tog dijela grada.

E pa neće moći lokalne siledžije!

Politika devastacije istorije grada, uklanjanja svega onoga sto vas podsjeća da je postojao svijet i prije Vas jednostavno nije moguće.

Mandatni košmar koji građani žive sa tajkunskom vlašću koja zatvara oči pred silom i novcem, nema pravo svoju nesposobnost i kukavičluk dokazivati maltretirajući običnog čovjeka.

SDP Mostar poziva gradonačelnika da urazumi sve one koji su u svojoj bahatosti po ko zna koji put i ko zna za čije interese krenuli u osvajanje tuđih legalnih kvadrata.

Nije zakonito, nije ljudski, a nije ni moralno!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.