Zahvalnost na pomoći

Ćavar razgovarao s predstavnicima ambasade SAD-a i međunarodnih organizacija

Zamjenik Ćavar je zahvalio na urgentnoj pomoći koju su vlada SAD i druge međunarodne organizacije uputile BiH

Slika

Zamjenik ministra sigurnosti Mladen Ćavar sastao se danas u Sarajevu sa predstavnicima američke ambasade u Sarajevu, EUFOR-a, Svjetskog programa hrane i UN BiH sa kojima je razgovarao o trenutnoj situaciji na poplavljenim područjima. 

Zamjenik Ćavar je zahvalio na urgentnoj pomoći koju su vlada SAD i druge međunarodne organizacije uputile BiH. 

Najavljen je nastavak pomoći ugroženim područjima, što je ohrabrujuće, s obzirom na to da je su nakon katastrofalnih poplava potrebe na terenu izuzetno velike. 

Vojni ataše SAD-a u BiH brigadir Scott Miller ovom prilikom je Ministarstvu sigurnosti BiH uručio i digitalnu kartu sa prikazom poplavljenih područja, koja je od izuzetne važnosti za koordiniranje spasilačkih akcija i upućivanja pomoći. Također, ponuđena je pomoć stručnjaka za izradu kvalitetenog sistema za prihvat i distribuciju međunarodne pomoći, saopćeno je iz Ministarstva sigurnsoti BiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.